Slide background
Slide background

Oud en Nieuw in Cacaofabriek - Studio 54

new years eve after party - studio 54

Geen voorstellingen gevonden
Na het overweldigende succes van de eerste twee edities organiseert De Cacaofabriek ook dit jaar weer een spetterende, grootse en geweldige disco afsluiter van het jaar. New Years Eve: Studio 54 zal ook dit jaar weer in de popzaal van de Cacaofabriek plaatsvinden. Met vele leuke extra's, champagne, een verlichte dansvloer, de beste DJ’s en dus geweldige dansmuziek beleeft u op voorhand een onvergetelijk oud en nieuw disco feest!
Houdt voor de gehele line-up de website en Facebookpagina van De Cacaofabriek in de gaten.

Tickets en arrangementen
Vorig jaar vlogen de tickets er al vroeg uit. Als tip geven we dus mee: ben er snel bij want dit is de ultieme afsluiting voor 2017. Er zijn twee soorten tickets te verkrijgen.

NYE The Afterparty
NYE The Afterparty begint om 00.30 en duurt tot 04.00 uur. Bij dit arrangement hoort onbeperkt bier, fris, wijn, mixdranken en uitgebreid luxe hapjes en de kosten hiervan bedragen € 34,-.
Let op: als u via deze infobeschrijving naar de ticketkassa gaat, koopt u kaarten voor de after party, van 00.30 tot 04.00 uur. Deze kaarten kosten 34 euro (onbeperkt bier, fris, wijn, mixdranken en uitgebreid luxe hapjes).
Oud en Nieuw in Cacaofabriek - Studio 54
90 minuten