Slide background
Slide background

Bloomfield Plays Radiohead

bloomfield - plays ok computer by radiohead

Geen voorstellingen gevonden
Bloomfield uit Rotterdam schrijft al sinds hun oprichting eind 2006 eigen liedjes. Maar in 2011 trokken ze de stoute schoenen aan, en deden ze voor het eerst een Radiohead tribute in Rotown, Rotterdam. Dat optreden werd zó goed ontvangen (check de lyrische recensie van 3voor12 ), dat de band daarna vaker Radiohead tributes heeft gespeeld. Ook heeft Leo Blokhuis diverse malen zich positief uitgelaten over de band op social media.

Hoe logisch was het voor hen dan ook, om in het jaar van het 20-jarig bestaan van Radiohead’s meestwerk 'OK Computer', de lat nog wat hoger te leggen. Namelijk: het hele album 'OK Computer' integraal spelen. Zo gezegd, zo gedaan. Begin 2017 speelde de band deze set in het BRES theater in Brielle. En in augustus 2017 speelde band deze set voor een stijf uitverkocht Rotown. De reacties op de set waren zó goed, en er kwam zoveel vraag naar meer optredens, dat Bloomfield 'OK Computer' nu graag aan de rest van Nederland laat horen.

Grijp die unieke kans dus om dit klassieke Radiohead album in zijn geheel live te horen in de popzaal van de Cacaofabriek!

Deuren gaan om 20.30 uur open, 21.00 start show.
Kaarten kosten in de voorverkoop 10 euro; 12,50 euro aan de dagkassa.
Bloomfield Plays Radiohead
90 minuten