Slide background
Slide background

John Illsley Of Dire Straits

john illsley - john illsley of dire straits

Geen voorstellingen gevonden
U herkent hem ongetwijfeld, die lange bassist van Dire Straits, die jarenlang aan de zijde van Mark Knopfler met zijn slungelachtige presentatie en rare dansjes een vaste verschijning was. Naast Knopfler was hij de enige die de carriere van Dire Straits van het vroege begin in 1977, tot het allerlaatste concert dat de band gaf op 9 oktober 1992, helemaal meemaakte.
Ondanks de solo albums die hij in de jaren 80 reeds had uitgebracht, bleef het na het einde van Dire Straits op muzikale wijze lang stil rond Illsley. Hij hield zich vooral bezig met kunstschilderen. Maar het muziekhart bracht hem in 2007 weer terug op het podium en verschillende solo albums zagen daarna het licht.
Tijdens zijn optredens speelt deze grootheid met zijn band klassiekers van Dire Straits zoals 'Sultans of Swing', 'Private Investigations', 'Brothers in Arms' en 'Money for Nothing'.
Zijn band bestaat uit de creme de la creme uit de popmuziek. Wat te denken van gitarist Robbie McIntosh (The Pretenders, Paul McCartney, Tom Jones), keyboardspeler Steve Smith (Robert Plant, Pete Townsend) en gitarist Paul Stacy (Oasis, The Black Crowes)?!

Deuren gaan om 20.15 uur open; start show is om 20.45 uur.
Kaarten kosten 25 euro in de voorverkoop en 30 euro aan de dagkassa.
John Illsley Of Dire Straits
120 minuten