Slide background
Slide background

Nederlands Blazers Ensemble

nederlands blazers ensemble - oost west thuis niet best

Geen voorstellingen gevonden
De muzikale zin naar avontuur van het Nederlands Blazers Ensemble zorgt al jaren voor verrassende programma’s. Buiten de gebaande paden: daar voelen hoboïst en artistiek leider Bart Schneemann en zijn twintig hout- en koperblazers zich op hun best. De groep is altijd op zoek naar intrigerende samenwerkingen met musici uit andere muziekstromingen en culturen.

In ‘Oost West Thuis Niet Best’ speelt en bezingt een bijzondere verzameling muzikanten en componisten – (ex-)asielzoekers en vluchtelingen uit alle windstreken – een verhaal van verdriet en hoop op een betere toekomst.

Voor de derde maal slaat het NBE de handen ineen met Stichting De Vrolijkheid om deze voorstelling te realiseren, een bijzonder en geëngageerd project dat laat zien dat mensen van verschillende afkomst, achtergrond en religie in perfecte (muzikale) harmonie kunnen samenleven.

Kaartverkoop via Theater Speelhuis; dagelijks aan de kassa van het theater of online via www.theaterspeelhuis.nl

Inleiding voor deze voorstelling vindt plaats in zaal 3 vanaf 19.45 uur. Ook hiervoor geldt dat de kaartverkoop wordt verzorgd door Theater Speelhuis.
Nederlands Blazers Ensemble
90 minuten