Slide background
Slide background

Lynyrd Skynyrd - Thin Lizzy - Status Quo - Classic Rock Avond

classic rock avond

Geen voorstellingen gevonden
Drie unieke tributebands nemen je mee terug naar de jaren ’70. Een perfecte avond voor liefhebbers van southern rock, hardrock en classic rock.

Skinner
Het in 2013 heropgerichte band Skinner brengt een eerbetoon
aan de legendarische Southern Rockers Lynyrd Skynyrd. De ervaren muzikanten van Skinner zijn stuk voor stuk enorme liefhebbers van de unieke zuidelijke sound waarmee Lynyrd Skynyrd zo bekend geworden is. Een mix van Rock, Blues en Country. Van “Freebird” tot “Sweet Home Alabama”.

Live & Dangerous
Thin Lizzy is een Ierse hardrockband en is natuurlijk vooral bekend van de klassiekers Dancin' in the Moonlight, Whiskey In The Jar en The Boys are back in Town. Live and Dangerous is een Thin Lizzy Tribute band met Arnhem als thuisbasis. De band speelt vooral tracks van het in 1978 opgenomen live album “Live and Dangerous”, aangevuld met tracks van andere albums. De band bestaat uit Bennie Franssen (zang), Solon Carpay (bas, achtergrondzang), Bouke Hofma (drums), Eddy Berendsen (gitaar, achtergrondzang) en Frank van der Wiel (gitaar).

Status Quo Forever
Bij Status Quo Forever (SQF) zijn de ambities helder: de beste Status Quo tribute van Europa worden. Status Quo Forever bestaat uit muzikanten met jarenlange ervaring. Verwacht een gedenkwaardig optreden met de energie en rauwheid waar Status Quo om bekendstaat maar waar ook de harmonieuze samenzang/gitaarspel van frontmannen Rossi/Parfitt eer wordt aangedaan. Bekende meezingers zoals bijvoorbeeld Down Down, Roll Over Lay Down en Whatever You Want zullen te horen zijn maar ook, speciaal voor de fans, minder bekende juweeltjes zoals Big Fat Mama, Softer Ride en 4500 Times.

Kaarten kosten in de voorverkoop slechts 12,50 euro en 15 euro aan de dagkassa.
Zaal open vanaf 21.00 uur; eerste band start om 21.30 uur.
Lynyrd Skynyrd - Thin Lizzy - Status Quo - Classic Rock Avond
300 minuten