Slide background
Slide background

Another Journey

another journey - an evening with the music of journey

Geen voorstellingen gevonden
Op 7 april j.l. kreeg Journey een welverdiend plaatsje in de Rock and Roll Hall of Fame. En dat wil wat zeggen natuurlijk. Zeker voor een melodieuze hardrockband.

Jarenlang stond de band wereldwijd op eenzame hoogte als het gaat om melodieuze rock muziek. En dat was ook niet zo verwonderlijk. Ga maar na: in de persoon van Steve Perry beschikte de band over de beste zanger van de wereld, voor wie geen toonhoogte te hoog was, met Neal Schon (ex Santana) had de band een meer dan fantastische gitarist en met mensen als eerst Gregg Rolie (eveneens ex Santana)en later Jonathan Cain (ex The Baby's)had de band niet alleen weergaloze toetsenisten in huis, maar ook uitstekende songschrijvers. Journey bereikte echt een status die maar weinig harde rock bands gegeven is. Naast Michael Jackson, Lionel Richie, Stevie Wonder en noem ze allemaal maar op, stond er maar één hardrockzanger tussen de grote namen van USA For Africa ('We Are The World'): inderdaad: Steve Perry.

En nu komt Another Journey naar de Cacaofabriek om ons een hele avond te verwennen met de tijdloze songs van de band. Want wie kent ze niet, songs als 'Open Arms' (ook bekend geworden als hit van Mariah Carey), 'Don't Stop Believin'(vaak gecovered maar ook vaak gebruikt bij Amerikaanse sportwedstrijden) en 'Only The Young'.
Kaarten kosten in de voorverkoop 12 euro, 15 euro aan de dagkassa.
Deuren open vanaf 20.30 uur, start show om 20.45 uur
Another Journey
120 minuten