Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background

Hip Hop - Urban Matterz

urban matterz - hip hop festival

Geen voorstellingen gevonden
Ja, het is weer tijd voor Urban Matterz! Voor alweer de derde keer wordt het een groot hip hop feest in en rondom de Cacaofabriek op zondag 24 september a.s.

Na een hele dag van activiteiten zowel binnen als buiten, wordt de popzaal een hip hop tempel met een keur aan bekende namen uit het genre.

Wat te denken van Mantronix? Needle to the groove! Mantronix vult zijn zeldzame tour (voor het eerst sinds 25 jaar weer in Europa!) aan met een bezoek aan Helmond. Kunnen we gaan genieten van klassieke tracks als 'Got To Have Your Love' en 'Bassline'.
Maar ook Newcleus is van de partij, Jam On It! Newcleus behoort tot de grondleggers van electro hiphop en bekend van hun wereldhit 'Jam On It'.
Zelfs niet hip hop fans kennen Kurtis Blow, de man die een wereldhit scoorde met het nummer 'The Breaks'. De Amerikaanse old school rapper is ook gewoon van de partij op Urban Matterz om ons nog eens te tracteren op old school New York Hip Hop.
En Dj Sammy B (inderdaad, van de Jungle Brothers) zal aanwezig zijn om zijn muzikale kunsten te vertonen en deze legendarische avond waardig af te sluiten met dansbare funky hiphop tunes!

Tot 1 september a.s. kosten kaarten 20 euro, daarna 25 euro.
Hip Hop - Urban Matterz
300 minuten
Australië, Groot-Brittannië, Verenigde Staten