Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background

Old school UK death metal - Memoriam

memoriam - support fractured insanity

Geen voorstellingen gevonden
Jawel! Er komt old school British death metal naar de Cacaofabriek.

Memoriam werd opgericht in januari van 2016 en bestaat uit vier zwaargewichten uit het genre, te weten Karl Willetts (Bolt Thrower), Frank Healy (Benediction, Sacrilege), Andy Whale (Ex Bolt Thrower) en Scott Fairfax (Ex Life Denied, Benediction).
Memoriam staat voor Old School Death Metal, overduidelijk geïnspireerd door de muziek van de bands waar de verschillende leden hun roots hebben.
In eerste instantie kwam de band bij elkaar om covers te spelen uit het death metal genre maar al snel bleek dat er genoeg inspiratie was om eigen songs te schrijven, die bovendien weergaloos bruut waren.
Onlangs verscheen het debuut album 'For The Fallen', een album dat zowel door de pers als door de fans met enthousiasme werd ontvangen. Natuurlijk mocht de band daarom niet ontbreken op de laatste editie van Roadburn: Memoriam kwam, zag en overwon. Onward into battle…The war rages on…….

Support wordt verzorgd door de bruutste death metal band van onze zuiderburen, Fractured Insanity. Ze timmeren al aan de weg sinds 2004. Na een lange stilte verscheen recent het nieuwe album 'Man Made Hell', een album waarop we muziek horen die herinnert aan Nile, Behemoth, Decapitated en Fleshgod Apocalypse. Geen flauwekul derhalve.
Oordoppen mee vanavond en gaan met die banaan.

Kaarten kosten 17,50 euro in de voorverkoop/ 20 euro aan de dagkassa
Old school UK death metal - Memoriam
120 minuten
Australië, Groot-Brittannië, Verenigde Staten