Slide background
Slide background

CacaoComedy - Stand Up Comedy

cacaocomedy - stand up comedy in cacaofabriek

Geen voorstellingen gevonden
Vanavond presenteert de Cacaofabriek een geweldige stand-up comedyshow van hoog niveau. Maar liefst vier topcomedians vuren hun beste grappen af richting het publiek en zorgen voor een avond entertainment van de bovenste plank.
Deze avond komen onder andere gevestigde namen als Leon van der Zanden en Arie Koomen optreden. Leon van der Zanden is een geboren Helmonder en bekend van Omroep Brabant, Raymann is Laat en natuurlijk van zijn theatershows. Leon zal de avond afsluiten en komt ook try-outen voor zijn nieuwe voorstelling.
Arie Koomen is vooral bekend van Arie & Silvester en De Lama's en heeft op vrijwel alle podia van Nederland gestaan.
Naast deze twee reeds bekende comedians geven wij ook twee talenten het podium om de mensen te vermaken. Wim Janssens uit België is een opkomend talent en heeft al diverse prijzen mogen winnen. Met zijn sympathieke uitstraling weet hij het publiek voor zich te winnen. Eric Goossens is een talent uit Brabant. Een energieke jongen met een hoog grapdichtheid. Zijn stijl is absurd, tragisch komisch en hij weet te spelen met taal. Eric behaalde de laatste jaren diverse finales van comedy en cabaretwedstrijden.
Deze avond wordt aan elkaar gepraat door Raymon Hofkens. Een ervaren MC/presentator die met veel enthousiasme en energie elke zaal warm weet te krijgen. Raymon heeft diverse prijzen mogen winnen en speelt al jaren met de top van Nederland en België... Kortom, een avond met veel bekend en onbekend talent en vooral erg goede grappen.
CacaoComedy - Stand Up Comedy
120 minuten
Australië, Groot-Brittannië, Verenigde Staten