Slide background
Slide background

Windkracht Presenteert Stanislav Jusufovic

podium windkracht - stanislav jusufovic

Geen voorstellingen gevonden
Podium Windkracht
Op zondagochtend genieten van muziek, expositie, drankje…..
De organisatie van Windkrachtfestival gaat dat i.s.m. Cacaofabriek Expo voor u regelen.
We gaan u verrassen met prachtige concerten, met musici die inmiddels hun sporen hebben verdiend in klassieke muziek, 20e eeuwse muziek en daarnaast maken we zo nu en dan een uitstapje naar de jazz- of wereldmuziek.
Het eerste concert is op 19 februari: solo nr. 4 Stanislav Jusufovic (accordeon). Een rasmuzikant die alle stijlen beheerst en zijn publiek in ontzetting achterlaat.

Stanislav Jusufovic is geboren in Surdulica een klein dorp in het zuidoosten van Servië. Op zijn 11e begon hij met accordeonles bij docent Jasko Ramic. Na een vierjarige MBO opleiding, verhuisde hij in december 2004 naar Nederland om te studeren aan het Fontys Conservatorium te Tilburg bij hoofdvakdocent Ronald van Overbruggen. Daar behaalde hij zowel zijn Bachelor als zijn Master of Music diploma. Daarna is hij zijn studie gaan vervolgen bij Professor Mie Miki aan de Hochschule in Duisburg.
Stanislav Jusufovic heeft tot nu toe diverse prijzen gewonnen met als hoogtepunten de Eerste Prijs van De Coupe Mondiale 2007 in Washington, en in 2011 De Publieksprijs van het Grachtenfestival conservatoria concours in Amsterdam.
Entree is gratis!
Windkracht Presenteert Stanislav Jusufovic
60 minuten
Australië, Groot-Brittannië, Verenigde Staten