Slide background
Slide background

Pearl Jam en Live Tribute Avond

once & simple creed - tribute to pearl jam en live

Geen voorstellingen gevonden
In de jaren negentig waren er veel rockbands die groot werden en geweldige albums en bijbehorende shows afleverden. Deze vrijdagavond wordt er een ode gebracht aan twee van deze beste bands uit de 90's!

Once brengt een weergaloze ode aan Pearl Jam en neemt je mee naar de Grunge hoogtijdagen van de jaren 90. Hits van alle CD's komen voorbij en natuurlijk ontbreken de klassiekers "Alive", "Jeremy", en "Rearviewmirror" niet.
De muzikanten zijn goed op elkaar ingespeeld en zetten een boeiende en energieke performance neer. De zanger zingt de sterren van de hemel en klinkt bijna exact als leadzanger Eddie Vedder.

Het afgelopen najaar was het 25 jaar geleden dat het debuutalbum "Ten" werd uitgegeven. Dit heugelijke feit viert de band met een "Ten Anniversary" waarbij ze integraal de Ten nummers ten gehore zullen brengen om iedereen terug te brengen naar de goede oude grunge tijd. Dus trek je oude (of nieuwe) flanellen houthakkers overhemd nog eens uit de kast en kom genieten en meezingen!

Simple Creed brengt de strakke riffs van Chad Taylor, de karakterestieke zang van Ed Kowalczyk, het beukende, maar ook subtiele werk van ritmesectie Chad Gracey en Patrick Dahlheimer. De band LIVE mag dan wel in 2009 gestopt zijn maar deze ode aan Ed Kowalczyk en zijn mannen brengt hun muziek (en de drive) van Live weer tot leven.
Ervaren muzikanten brengen in een heerlijk show de beste nummers.

Deuren gaan om 20.30 uur open, eerste band start om 21.00 uur.
Entree in de voorverkoop is 12.50 euro, aan de dagkassa 15 euro
Pearl Jam en Live Tribute Avond
120 minuten
Australië, Groot-Brittannië, Verenigde Staten