Slide background
Slide background

Pointwood Big Band

pointwood big band - swing!

Geen voorstellingen gevonden
De Pointwood Big Band - 25 jaar geleden opgericht in Stiphout (Helmond) - is een big band welke voornamelijk swing, oude stijl bigbandmuziek en jazz speelt. Het geheel staat onder leiding van Wilfried van der Zanden.
Muziek van begin vorige eeuw, met namen als Miller en Gershwin, tot aan muziek uit moderne tijd met Robby Williams, Caro Emerald en Michael Bublé.
Het bijzondere van de band is dat de jongste muzikant 14 jaar is en de oudste al erg lang met pensioen is. Daarnaast heeft de band een mooie mix van vrouwen en mannen, met in totaal 25 muzikanten. Dus muziek van, voor en door mensen van alle tijden. De goede sfeer in de band maakt bovendien dat de optredens inspirerend en gezellig zijn.
De Pointwood big band heeft een enorme flexibiliteit en ervaring opgebouwd, door te spelen op podia in binnen- en buitenland. Op braderieën, jazzdagen en diners dansant om maar wat te noemen. In het verleden al regelmatig te zien en te horen geweest bij “Jazz in Catstown” (“H2O Festival”), Herdenking “70 jaar Market Garden”, Parijse Markt en vele optredens meer.
Heerlijke swing op zondagmiddag, in een ongedwongen sfeer in een prachtig gebouw.

Deuren open vanaf 15.00 uur; 15.30 uur begint de band te spelen!
Pointwood Big Band
90 minuten
Australië, Groot-Brittannië, Verenigde Staten