Slide background
Slide background

Estafest - Bayachrimae Tour 2017

estafest - goudsmit van geel erker en van vliet

Geen voorstellingen gevonden
Wat een gezelschap, dit Estafest!
Ga maar na: gitarist Anton Goudsmit (Boy Edgar winnaar 2010), violist en cajonspeler Oene van Geel (Boy Edgar winnaar 2013), saxofonist Mete Erker en pianist Jeroen van Vliet (Boy Edgar winnaar 2014) spelen samen in een ongebruikelijke kamermuziekbezetting.
Met hun waanzinnige composities veroorzaken ze ontroering, verwarring en beweging bij iedereen die de band ooit zag en hoorde. In 2012 bracht het viertal hun eerste album uit, een live opname genaamd 'Estafest Live!'; een uitgebreide succesvolle tournee volgde.In 2013 dook de band de studio in voor 'Eno Supo', dat in 2014 uitkwam en de band meteen een Edisonnominatie opleverde.Na een showcase op de internationale jazzbeurs Jazzahead, volgden de eerste buitenlandse concerten, o.a. op het London Jazz Festival. En het viertal werd ook opgemerkt door het prestigieuze label BMC records, uit Budapest.
Daar nam ESTAFEST onlangs hun derde plaat op, getiteld 'Bayachrimae', welke eind januari 2017 uitkomt. Op dit nieuwe album bewijzen ze wederom dat deze combinatie muziek oplevert waar de noodzaak vanaf spat!

Kaarten voor deze voorstelling kosten 12,50 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de dagkassa.
Estafest - Bayachrimae Tour 2017
90 minuten
Australië, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten