Slide background
Slide background

Ross The Boss - Discipline Of Steel Tour 2017

ross the boss - 30 years of battle hymns (manowar)

Geen voorstellingen gevonden
Ja, je leest het goed. Ross The Boss. Mede oprichter van één van de meest invloedrijke, kleurrijke metal bands van de laatste 30 jaar : MANOWAR.

Ross speelde natuurlijk ook gitaar in de New Yorkse cultband The Dictators. Later richtte hij samen met Joey DeMaio Manowar op. Ross speelde gitaar op de klassieke eerste albums van Manowar; albums als 'Battle Hymns', 'Into Glory Ride' en 'Hail To England'. Later stond hij zijn plaats af aan veel minder tot de verbeelding sprekende gitaristen.
Dit jaar speelde hij met zijn eigen band een 'all classic Manowar set' op het Keep It True festival in Duitsland. Dat was zo'n overweldigend succes dat Ross en zijn bondgenoten besloten om volgend jaar een tour met Manowar klassiekers door Europa te gaan doen. En nu komen ze dus ook naar Helmond.

Naast Ross op gitaar treffen we niemand minder dan Mike Leponde (inderdaad, van Symphony X) op bass aan, ex Manowar drummer Rhino en zanger Mark Lopes (ex Meliah Rage).

Dat wordt ouderwets headbangen op nummers als 'Kill With Power', 'Blood Of My Enemies', 'Metal Daze' en 'Gates Of Valhalla'.

Ticketprijs in de voorverkoop 17,50 euro; aan de dagkassa 20 euro.
Ross The Boss - Discipline Of Steel Tour 2017
120 minuten