Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background

Focus On Tour 2017

focus - support elco jongkind trio

Geen voorstellingen gevonden
Heeft deze band eigenlijk nog wel een introductie nodig?

Met hun geheel eigen interpretatie van progressieve rock (vooral ook met veel invloeden vanuit de klassieke muziek) is Focus ook na ruim 40 jaar nog steeds een begrip in binnen- en buitenland. De band werd in de jaren ’70 opgericht door Thijs van Leer en is bekend door hits als 'Hocus Pocus' (de riff die Jan Akkerman als beste gitarist ter wereld op de kaart zette),'House of The King' en natuurlijk 'Tommy'.
Focus is al die jaren doorgegaan met het uitbrengen van geweldige albums. Onlangs verscheen weer een nieuw album, genaamd ‘Focus X’. De band bestaat naast Thijs van Leer uit drummer Pierre van der Linden, bassist Bobby Jacobs en gitarist Menno Gootjes.

Support wordt verzorgd door het Elco Jongkind Trio, de band rondom de half Spaanse, half Nederlandse gitaarvirtuoos Elco Jongkind. Samen met drummer Niels Voskuil en bassist Daniel Lottersberger staat dit trio voor een prachtige mix van jazz, blues, flamenco en rock. Jongkind speelde eerder al met mensen als Fred Wesley (James Brown), Jamal Thomas (Maceo Parker), en Baatin (Parliament-Funkadelic).
Focus en Elco Jongkind Trio: een avond Nederlandse muziek van het allerhoogste niveau.

Kaarten kosten 17,50 euro in de voorverkoop en 20 euro aan de dagkassa.
Focus On Tour 2017
90 minuten