Slide background
Slide background

Voltage Presents Rock N Roots Fest

voltage - voltage presents rock n roots fest

Geen voorstellingen gevonden
2016 was een bijzonder jaar voor de heren van Voltage. Om dit succes te vieren en het jaar goed af te sluiten geven ze een groot feest in hometown Helmond! En waar kan dat beter dan in de Cacaofabriek? Enfin, Voltage presents: Rockin’ Roots Fest!

Voltage komt niet alleen, de avond wordt in de foyer geopend door Hillbilly Hayride. Een bluegrass band uit het zuiden van Nederland.Naast old time originals vermaken ze hun publiek graag met footstomping bluegrass uit minder ver vervlogen tijden. Daarna bestijgt The Grand East het podium in de popzaal. Zij brengen Rock ’n soul! Gebroederlijk staan ze naast elkaar op het podium. In het midden (en soms in het publiek) staat een frontman met de bezieling van een swingende predikant die zijn kerk voorgaat. Hij hitst het publiek op en neemt ze mee naar de wereld van The Grand East. Voltage sluit de avond natuurlijk zelf af met een show van maar liefst anderhalf uur! Kortom: een avondvullend rock ‘n roll programma. Bijzijn is meemaken!

Eerder dit jaar brulde leadzanger Dave zich naar een 2e plek in TVOH en zette daarbij Rock’n Roll weer op de kaart bij mainstream Nederland. Daarna headlined de band een tour met uitverkochte shows bij de bekende poppodia van Nederland. Er worden support?shows gespeeld voor o.a. Miss Montreal en Status Quo in de Heineken Music Hall en festivals als Paaspop en de Zwarte Cross worden op de kop gezet. Intussen werkt het viertal hard aan een nieuw album dat in 2017 uit zal gaan komen.

Voltage, in 2011 opgericht door frontman Dave Vermeulen , is een 70’s rock band uit de regio Helmond en Eindhoven. Strak als Status Quo, lomp als Ac/Dc en met de bezieling van southern bands als ZZ top en Blackberry Smoke zetten de vier Brabanders een energieke mix van strakke shuffles en southern rock neer.
Voltage Presents Rock N Roots Fest
180 minuten