Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background

10 jaar de Graaf van Sway - Popkoor Sway

popkoor sway - 10 jaar de graaf van sway

Geen voorstellingen gevonden
Popkoor Sway staat 10 jaar onder muzikale leiding van Gerard de Graaf en viert dit met een jubileumconcert, m.m.v. Popband BEEZ en Freek de Graaf/Nienke de Graaf.

BEEZ is een band rond Gerard de Graaf, die niets liever wil dan spelen en het publiek verrassen. Hun muziek is “eigenwijs”: eigen nummers die we met een eigen sound op eigengereide wijze uitvoeren. Pakkende popsongs, dromerige ballads, jazzy invloeden, Franse chansons, klezmer-achtige circusmuziek, fragmenten klassiek. Kortom, divers en niet in een hokje te plaatsen.

Freek de Graaf is componist van zowel klassiek werk als jazz, voor piano en orkest. Hij zal als uitvoerend pianist eigen werk vertolken. Nienke de Graaf zal enkele nummers zingen, met pianobegeleiding van Gerard de Graaf.

SWAY is een popkoor uit Eindhoven, bestaande uit zo'n 20 zangers en 5 muzikanten die vol overgave live popmuziek maken. Of in andere woorden, een popband met een uit de hand gelopen aantal zangers. Onder leiding van Gerard de Graaf brengen zij een swingend repertoire van bekende popsongs in een eigentijds arrangement, ook van de hand van Gerard. Er mag gedanst worden!

Het programma ziet er derhalve als volgt uit:
15:00-16:00u Beez
16:15-16:45u Freek de Graaf en Nienke de Graaf
17:00-18:00u Popkoor Sway o.l.v. Gerard de Graaf

De zaal is open vanaf 14.30 uur.
10 jaar de Graaf van Sway - Popkoor Sway
120 minuten