Slide background
Slide background
Slide background

stevie nicks, 24 karat gold

Op 21 en 25 oktober brengt icoon Stevie Nicks haar legendarische muziek naar het grote doek. Deze twee avonden wordt het Stevie Nicks 24 Karat Gold Concert exclusief in geselecteerde bioscopen en filmtheaters wereldwijd uitgebracht.
De imponerende concertfilm is opgenomen tijdens twee optredens van haar uitverkochte 24 Karat Gold Tour met een setlist van publieksfavorieten en bijzondere pareltjes uit Stevie’s veelomvattende en multi-platina oeuvre. Haar intuïtieve en intieme manier van vertellen en de persoonlijke verhalen achter een aantal van de beroemdste nummers in de muziekgeschiedenis, weten haar publiek enorm te boeien.

De Amerikaanse zangeres Stevie Nicks (1948) wordt alom beschouwd als een van de belangrijkste vrouwenstemmen in de rockmuziek. Met haar ongeëvenaarde carrière, zes top-tien albums in de Engelse hitlijsten en maar liefst acht Grammy nominaties, is ze de eerste vrouw die tweemaal is opgenomen in de Rock & Roll Hall of Fame, als lid van Fleetwood Mac (1998) en als solo-artieste (2019). Stevie Nicks 24 Karat Gold The Concert zit boordevol de magie en energie die Stevie Nicks tijdens haar live optredens brengt en is een onvergetelijke ervaring die op het grote scherm gezien moet worden!
2020
135 minuten
Stevie Nicks, Tom Petty, Prince, Lindsey Buckingham
Engels
Nederlands
Verenigde Staten
Geen voorstellingen gevonden