Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background
Slide background

the lion king (nl)

Kinderfilmfestival in de herfstvakantie van maandag 14 oktober t/m zondag 20 oktober. Voor €7,50 krijg je een bioscoopkaartje met een drankje en een traktatie (popcorn of chips).
In Disney’s The Lion King neemt regisseur Jon Favreau je mee naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren. Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa. Maar niet iedereen in het koninkrijk is blij met de komst van de nieuwe welp. Mufasa’s broer Scar, die zelf de troon wil bemachtigen, heeft zijn eigen plannen. De strijd om Pride Rock wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba’s verbanning. Met de hulp van een paar nieuwsgierige nieuwe vrienden leert Simba om op te groeien, en om uit te zoeken hoe hij datgene wat hem rechtmatig toekomt kan heroveren.

The Lion King maakt gebruik van baanbrekende filmtechnieken om gekoesterde personages op een geheel nieuwe manier tot leven te brengen.

Let op bij het Kinderfilmfestival! Om je drankje en de traktatie in de brasserie op te kunnen halen, heb je een fysiek kaartje nodig. Indien je een e-ticket hebt, print deze dan uit.
Jon Favreau 2019
118 minuten
Jonathan Vroege, Tommie Thie, Laurenz Hoorelbeke
Nederlands
Verenigde Staten
do 17 okt 2019 - 16:00 - Zaal 2
vr 18 okt 2019 - 11:00 - Zaal 2
za 19 okt 2019 - 16:00 - Zaal 4
zo 20 okt 2019 - 16:00 - Zaal 4