Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

the mule

Clint Eastwood speelt Earl Stone, een eenzame man van in de tachtig die failliet is en hierdoor genoodzaakt is zijn bedrijf te sluiten. Hij krijgt een baan aangeboden waar hij alleen voor hoeft te rijden, een simpel baantje, maar buiten Earl’s weten om heeft hij zich aangeboden als drugskoerier voor een Mexicaans drugskartel.
Hij doet het goed, zelfs zo goed dat zijn ladingen exponentieel toenemen en Earl een handlanger krijgt toegewezen. Hij is niet de enige die Earl in de gaten houdt; Earl staat ook op de radar van DEA-agent Colin Bates. Zelfs als zijn geldproblemen tot het verleden behoren, achtervolgen de fouten hem die hij in zijn verleden heeft gemaakt. Het is onzeker of hij zijn fouten op tijd kan rechtzetten, de autoriteiten en het drugskartel zitten hem op de hielen.

Oscar®winnaar Eastwood staat voor het eerst aan beide kanten van de camera, sinds de veel geprezen film Gran Torino uit 2009.
Bradley Cooper, de rol van Bates, werd genomineerd voor een Oscar® voor het acteren en produceren van American Sniper, in samenwerking met Eastwood. Ook maakte hij zijn debuut als regisseur voor de film A Star Is Born, waar hij zelf ook in acteerde.
Oscar®-genomineerde Fishburne (What’s Love Got to Do with It en TV-serie Black-ish) speelt de special DEA agent.
Clint Eastwood regisseert naar een scenario van Nick Schenk (Gran Torino), geïnspireerd door het artikel in New York Times Magazine "The Sinaloa Cartels’ 90-Year Old Drug Mule" geschreven door Sam Dolnick.
Clint Eastwood 2018
117 minuten
Clint Eastwood, Bradley Cooper, Laurence Fishburne
Engels
Nederlands
Verenigde Staten
Geen voorstellingen gevonden