Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background
Slide background

kinderfilmfestival los bando

Kinderfilmfestival, film met drankje en traktatie voor speciale vakantieprijs van € 7,50. Axel en Grim zijn altijd twee beste vrienden geweest. Zelfs toen ze nog jong waren droomden ze ervan muzikale geschiedenis te schrijven met hun band 'Los Bando Immortale'. Op een dag ontvangen ze een uitnodiging om deel te nemen aan het Noorse Rockkampioenschap, en opeens lijkt alles mogelijk.
Het enige probleem is dat Axel niet kan zingen. En omdat Grim zichzelf er niet toe kan brengen hem de waarheid te vertellen, belanden ze op een muzikale roadtrip naar het hoge noorden samen met de bassist Thilda en Martin, lokaal rallytalent.
Hij is de aangewezen persoon om het trio in een ‘geleende’ camper naar Tromsø te vervoeren. Wat ze nog niet weten is dat Martin geen rijbewijs heeft. Op weg naar het noorden staan hen nog meer verrassingen te wachten. De zo rustig begonnen tocht wordt al gauw een crazy race, met ongeruste ouders en de politie op hun hielen. Martin moet alle zeilen bijzetten om op tijd in Tromsø te zijn, wat voor hilarische situaties zorgt.
Christian Lo 2018
94 minuten
Nils Ole Oftebro, Ingar Helge Gimle, Jacob Dyrud, Tiril Marie Høistad Berger, Frank Kjosås, Tage Hogness
Nederlands
Noorwegen
Geen voorstellingen gevonden