Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background
Slide background

kinderfilmfestival rita & krokodil 2

Kinderfilmfestival, film met drankje en traktatie voor speciale vakantieprijs van € 7,50. Rita en Krokodil zijn terug met een hele hoop nieuwe avonturen! Rita is een vastberaden kleuter met een altijd hongerig vriendje, Krokodil. Hij woont in de badkuip, maar zeer waarschijnlijk bestaat hij alleen in de fantasie van Rita. Het zou kunnen dat Rita en Krokodil eigenlijk niet veel verder komen dan de tuin van oma of onder het vloerkleed in haar kamer. Rita’s fantasie brengt hen echter overal waar ze maar willen. Ze gaan naar de bioscoop, het strand, het zwembad en naar een verjaardagsfeestje. Ze belanden zelfs in de ruimte! Met Krokodil in de buurt, is er altijd wat te beleven.
In negen lieve en sfeervolle verhaaltjes wordt het leven van een 4-jarige, vastberaden en fantasievolle kleuter op herkenbare wijze neergezet.
De speelse en kleurrijke filmpjes zijn gemaakt met veel oog voor detail voor het leven van alledag en zitten vol kleine grapjes en muzikale elementen.

Tweede lange film voor de Deense regisseur Siri Melchior. Dit is een vervolg op haar eerste 'speelfilm': Rita & Krokodil.
Siri Melchior maakte niet alleen een film en een serie over het vrolijke duo, ze schreef er ook al een boek over.

De film is voor kinderen vanaf 2 jaar.
Siri Melchior 2018
45 minuten
Nederlands
Denemarken
Geen voorstellingen gevonden