Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background
Slide background

faust (royal opera house)

Opera in vijf bedrijven live in de bioscoop op dinsdag 30 april 2019. Aanvang 19.45 uur. Ervaar de decadentie en elegantie van het Parijs uit de jaren 1870 en Davids McVicar’s spectaculaire productie van Gounod’s meest geliefde opera.
Er bestaan vele versies van het verhaal over Faust, de man die zijn ziel aan de duivel verkoopt in ruil voor jeugd en macht, maar Gounods opera blijft een van de meest betoverende.
Michael Fabiano schittert als Faust, met Diana Damrau als zijn geliefde Marguerite en Erwin Schrott als de diabolische Mefistofeles. Virtuoze hoofdrollen, een groot koor, sensationele decors, ballet en een uitzinnige finale maken deze productie exemplarisch voor theatraal spektakel.
In deze enscenering van David McVicar, die speelt in de jaren 1870 in Parijs, voert de Franse grand opéra in al zijn weelde de boventoon. Daarbij komt dan nog de muziek, die een hele reeks bekende nummers uit het populaire operarepertoire bevat en subliem wordt uitgevoerd door een cast van befaamde internationale vocalisten en het Royal Operakoor.
David McVicar 2019
225 minuten
Muziek Charles-Francois Gounod, muzikale leiding Dan Ettinger. Cast: Faust Michael Fabiano, Mefistofeles Erwin Schrott, Marguerite Diana Damrau.
Frans
Nederlands
Verenigd Koninkrijk
Geen voorstellingen gevonden