Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background

la traviata (royal opera house)

Opera in drie bedrijven live in de bioscoop op woensdag 30 januari 2019. Aanvang 19.45 uur. Muziek Guiseppe Verdi. Muzikale leiding Antonello Manacorda. Richard Eyre’s oogstrelende enscenering biedt de perfecte setting voor Verdi’s opera over een courtisane die alles opoffert voor de liefde.
Van de opwinding over een onverwachte romance tot de hartverscheurende verzoening die te laat komt – Verdi’s La traviata is een van de meest geliefde opera’s aller tijden.
Alfredo wordt in het betoverende Parijse uitgaansleven verliefd op de courtisane Violetta. Maar onderhuids woekert narigheid die hen ten slotte naar een tragisch einde voert.
Er zitten volop mooie melodieën in deze opera, waaronder het beroemde Drinklied en het uitgelaten ‘Sempre libera’ –aria’s waarin de lyriek van de Italiaanse opera op zijn aantrekkelijkst is.
De productie van Richard Eyre voor The Royal Opera etaleert met verve elke emotionele kleurschakering, van de wankele eerste schreden op het liefdespad via de pijnlijke confrontatie tot het onvermijdelijke slot. Weelderige historische
decors en kostuums dragen bij aan de geloofwaardigheid van dit ontroerende, op waarheid gebaseerde verhaal
Richard Eyre 2019
215 minuten
Violetta Valéry Ermonela Jaho, Alfredo Germont Charles Castonovo, Giorgio Germont Placido Domingo.
Engels
Nederlands
Verenigd Koninkrijk
Geen voorstellingen gevonden