Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

imagine

In september komt de bijzondere film Imagine van John Lennon en Yoko Ono in een digitaal geremasterde versie uit in 40 bioscopen door heel Nederland. De film is een collage van kleur, geluid, dromen en realiteit. Speciaal voor deze bioscoopuitgave is er 15 minuten exclusief bonusmateriaal toegevoegd.
De film Imagine is geproduceerd en geregisseerd door John Lennon en Yoko Ono. Met gasten als George Harrison, Fred Astaire en Andy Warhol, creëren zij een wereld die qua verbeelding zo rijk en ontroerend is als de begeleidende muziek. Imagine is in 1972 gemaakt rond het gelijknamige album, waarvan ongetwijfeld het bekendste nummer de single 'Imagine' is. In Nederland heeft deze hit steevast een notering in de hoogste regionen van de Top 2000 en in 2015 stond het zelfs op nummer 1. Het is ook het nummer die vaak na terroristische aanslagen wordt gezongen door omstaanders.

Digitaal beeld en geluid:
John en Yoko’s Imagine is speciaal voor deze heruitgave frame voor frame opgepoetst en geremasterd. Ook het geluid is voor de bioscoop geoptimaliseerd. Grammy Award winnaar Paul Hicks heeft het geluid opnieuw gemixt in het Dolby ATMOS en 7.1 surround.

Het exclusieve bonusmateriaal bevat John Lennon die twee nummers opvoert in de studio voor een groep gewaardeerde muzikanten, zoals de voormalige Beatle George Harrison. Ook dit bonusmateriaal is opnieuw gemixt in Dolby 7.1 & Dolby ATMOS.
John Lennon & Yoko Ono Remaster 2018
83 minuten
John Lennon, Yoko Ono, Fred Astaire, Dick Cavett, George Harrison, Jonas Mekas, Jack Palance, Andy Warhol
Engels
Nederlands
Verenigde Staten
Geen voorstellingen gevonden