Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background
Slide background

disneynature's blue

Ontdek het adembenemende avontuur van dolfijn Blue in een oceaan vol verrassingen, mysteries en nooit eerder vertoonde beelden!
Blue brengt je een duik in het hart van de oceaan om een nog steeds mysterieuze en verrassende wereld te ontdekken, te begrijpen en lief te hebben. Een wereld waarin de natuur prachtige kleuren, vormen en geluiden heeft. De oceaan is uniek. Het is overal, beslaat meer dan 70% van de aarde en geeft de aarde zijn kleur en naam: de blauwe planeet. In deze weelderige en kwetsbare omgeving is dolfijn Blue onze gids om deze geweldige geschiedenis van de oceaan te delen, die van onze oorsprong en onze toekomst is. Een universeel verhaal dat resoneert in ieder van ons.
De boodschap van de film is ook vrij duidelijk, we moeten beter omgaan met onze oceanen. Dat is de enige manier waarop al het moois dat zich bevindt in dat water kan blijven leven en in het verlengde er voor zorgt dat wij ook kunnen blijven leven. Zonder schone oceanen zijn er namelijk geen koraalriffen meer over, en dit heeft catostrofale gevolgen voor ons leven hier op aarde.
Keith Scholey
76 minuten
Stem: Jim van der Zee
Engels
Verenigde Staten
Geen voorstellingen gevonden