Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

muse drones world tour

Muse, de wereldberoemde multi-platina verkopende en multi-arward winnende band, begon aan hun ambitieuze “Drones World Tour” in 2015-16, en speelde op meer dan 130 data over de hele wereld. Bekend om grensverleggende concertproducties, speelt de band deze tour “in het rond” vanaf het midden van het stadion, met een podiumdesign en -opstelling die de fans een volle 360 graden audiovisuele ervaring bieden.
Centraal in het visuele van de tour staan de drones die boven het podium en langs het publiek vliegen, gecombineerd met immense projecties die reageren op de bandleden op het podium. Dit spektakel met LED’s en lasers is afgestemd op het gevierde repertoire van de band. Belangrijke opgevoerde nummers tijdens deze tour zijn “Psycho”, “Madness”, “Uprising”, “Plug in Baby”, “Supermassive Black Hole” en “Knights of Cydonia”.

De voorstelling is gefilmd en opgenomen op meerdere concertavonden en heeft nooit eerder vertoonde special effects. De introductie van dit event geeft een exclusieve blik op de band.

De New York Times beschreef de Muse live ervaring als “Een eindeloze opbouw van de ene piek naar de andere”. Hier vinden we de band op de toppen van hun kunnen, waar ze een fan ervaring creëren die je moet beleven op het grote witte doek!
Tom Kirk en Jan Willem Schram 2018
100 minuten
Matt Bellamy, Chris Wolstenholme, Dominic Howard
Engels
Verenigde Staten
Geen voorstellingen gevonden