Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

andré rieu - amore my tribute to love

André Rieu, de koning van wals, heeft aangekondigd dat zijn concertserie in Maastricht, één van de populairste live optredens ter wereld, in 2018 wordt uitgezonden in meer dan 2.000 wereldwijde bioscopen. De uitzendingen vinden plaats in het weekend van 28 en 29 juli vanuit zijn moederstad waar Rieu dit jaar de liefde viert.
'Amore, My Tribute to Love' is het eerbetoon van de beroemde violist aan zijn liefde voor muziek en zijn liefde voor zijn beide 'families': zijn vrouw en kinderen en niet te vergeten zijn Johann Strauss Orkest, waarmee hij al meer dan 30 jaar optreedt. Het eerbetoon is een logisch vervolg op het album 'Amore' dat Rieu vorig jaar uitbracht en waarop zijn eigen versies van klassieke liefdesliedjes staan, afkomstig uit zowel de popmuziek als klassieke muziek.

André biedt tijdens dit bijzondere concert, aan een gelukkige winnaar de ultieme muzikale toewijding aan de liefde. Alle bioscoopbezoekers worden namelijk uitgenodigd om één van de walsen van André op te dragen aan een geliefde. André selecteert dan op beide avonden persoonlijk een inzending en kondigt de winnaar tijdens het concert aan.

De onvergetelijke concerten die in Maastricht, de Nederlandse thuisbasis van André, plaatsvinden, wil je niet missen. Jaarlijks stromen fans uit alle hoeken van de wereld samen om te zien hoe André tegen het decor van het indrukwekkende middeleeuwse stadsplein optreedt met zijn 60-hoofdige Johann Strauss Orkest en sopranen, tenors en heel bijzondere gasten. De concerten zitten boordevol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden.

Deze ongeëvenaarde jaarlijkse viering van muziek wordt elk jaar vanuit het comfort van een lokale bioscoop meebeleefd door honderdduizenden fans over de hele wereld, waarbij bovendien heel bijzondere kijkjes achter de schermen worden geboden.
2018
145 minuten
Live concert Maastricht André Rieu en het Johann Strauss Orkest
za 28 jul 2018 - 19:00 - Zaal 3
zo 29 jul 2018 - 15:00 - Zaal 3