Login with admin (in Edit Mode) to unlock trial or license this copy of Search Boost.
Slide background
Slide background
Slide background

the nutcracker (the royal ballet)

De glansrijke versie van De Notenkraker die The Royal Ballet in een creatie van Peter Wright in 1984 op de planken bracht is de ultieme productie van deze populairste balletklassieker aller tijden.
Het is kerstavond en goochelaar Herr Drosselmeyer neemt de jonge Clara mee op een fantastisch avontuur waarin de tijd stil blijft staan: de woonkamer van het gezin verandert in een geweldig slagveld en Clara en Herr Drosselmeyer komen via een magische reis terecht in het Koninkrijk der Snoep.

De fabuleuze muziek van Tsjaikovski, tezamen met de fantasierijke decors en de fascinerende dansers van The Royal Ballet - met onder meer een sublieme pas de deux tussen de Suikerfee en haar Prins - maken deze uitvoering van De Notenkraker tot de ultieme kerstvoorstelling. De notenkraker is als vanouds een geweldige eerste kennismaking met de betoverende wereld van het ballet, en is daarom hét jaarlijkse familie-uitje.
Peter Wright 2019
145 minuten
Lauren Cuthbertson (Suikerboonfee), Federico Bonelli (Prins), Francesca Hayward (Clara), Alexander Campbell (Hans-Peter/De notenkraker), Gary Avis (Herr Drosselmeyer)
Verenigd Koninkrijk
Geen voorstellingen gevonden