Slide background
Slide background

valentijns drive in - la la land

Voor de meest romantische date op Valentijnsdag moet je in De Cacaofabriek zijn dit jaar. Op de parkeerplaats zal namelijk een echte drive-in bioscoop geplaatst worden, zoals je in de Amerikaanse klassiekers ziet! Met een scherm van 14m bij 10m zal dit de ultieme bioscoop ervaring zijn, knus met je lief in een heerlijk verwarmde auto. Via een FM-zender ontvang je het geluid op de autoradio en kun je zelf het volume regelen. Op het terrein is een horecavoorziening aanwezig voor hapjes en drankjes tijdens de film. Deze kunnen gewoon besteld worden vanuit je auto.
La La Land is een moderne variant op de klassieke Hollywood musical en een ode aan iedereen die durft te dromen. Winnaar van 7 Golden Globes!
In het romantische en kleurrijke La La Land valt de matig succesvolle jazzpianist Sebastian (Ryan Gosling) voor de beginnende actrice Mia (Emma Stone). Wanneer hun carrières succesvol worden moet het koppel keuzes maken die hun liefde onder druk zet.

Mia (Emma Stone) droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian (Ryan Gosling) speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg.

Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood?
Damien Chazelle 2016
129 minuten
Emma Stone, Ryan Gosling ,J.K. Simmons en John Legend
Engels
Nederlands
Verenigde Staten
Geen voorstellingen gevonden